Med Tess!

Shena bloggen, nu sitter jag här med tess och kollar på lite finaler på datan från igår. Vi har precis varit och spelat fotbolls match som gick helt ok. Vi vann med 3-2 men vi spelade inte så bra. På fredag har jag tänkt att åka till grönalund och kolla på LMFAO som spelar.
Btw. Imorgon är det valborg. Jag ska hem till victoria och sen kanske vi ska ut.
Ni får ha det bäst! :)


Bäst i stockholm!

Hej mina Älsklingar! Hur är det med er? med mig är det hur bra som helst!
Igår spelade vi ju final i mitt i cuppen. Vi mötte täby som vi alltid spelar jämt mot. Dom tog ledningen men vi vände de snabbt till 2-1 som blev slutresultatet i halvlek. I andra halvlek var vi mycket bättre, vi peppade laget kom med bra komentarer till varandra och vi spelade sjukt bra! Vi vann med 4-1, tyvär blev det inga mål för mig men träffade måde ribban och stolpen ett par gånger. Tess min älskling gjorde 2 mål, Natta gjorde 1 och Jojjo 1.

Efter matchen så delade dom ut lite pris. Dennise fick lagets shystaste spelare och jag fick pris till typ matchens lirare. För ni som inte vet vann vi förra året också så vi har alltså vunnit två år i rad. Vi är sjukt jävla bra helt enkelt.

Bild från förra året!

 


Bra humör!

Hej mina Äsklingar! Hur är det med er? själv är det grymmt bra, är på sjukt bra humör just nu. Vill bara säga förlåt för sjukt dålig bloggning... jag har glömt bort att blogga, har helt enkelt haft fullt upp. Jag tränar nästan varje dag. På lördag har jag final i innebanyn, är sjukt jävla taggad. Btw idag har jag varit i skolan ganska tråkigt för de hände inte så mycket. Imorgon blir det träning och såklart skola. Kommer kanske ett inlägg med lite bilder sen. Ni får ha det Bäst!

Gammal bild på mina syskon och mig.


Tagga träning


RSS 2.0