Gladiatorerna

Hej, just nu kollar jag på gladiatorerna. Det är jätte läskigt för vi har släckt i hela huset det är ju trotts allt "Earth houer" imorgon blir det match tidigt, matchen jag spelade idag gick sådär. Vi spelade bra men vi förlorade. Vi hörs!

Kram;)


Mot Täby

Sha! Vad gör alla? Själv sitter jag och väntar på Victoria för vi ska till Täby centrum. Ni får ha det bra uppdaterar mer lkväll!

Kram.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3427615/images/2012/pic_196221012.jpg" class="image">


Hej!

Hejsan och godmorgon! Hur är det med er?
Snart ska jag börja fixa iordning mig och sen taggar jag iväg till skolan.. Jag hatar fredagar vi slutar typ 3. Det är väldigt sent för att vara en fredag. Jag har inga planer för kvällen så vi får se vad om händer.

Kram.


Goodnight!

Sheena, snart ska jag gå ner i mitt rum och kolla på BB. Det ska bli najs. Aja tja då!

Kram


Träning!

Snart drar jag på träning! Ni får ha de bra!


Nytt!

Hej, idag har jag varit i skolan... Tråkigt! Efter skolan gick jag typ hem och la mig, va sjukt trött. Sen nu ikväll kommer min kära syster hem med kläder som jag fick av hennes kompis. Så tack så mycket Sara! Perfekt med lite förnying i garderoben till våren. Imorgon har jag både fotbolls träning och innebandy träning, så det lär nog inte bli så mycket bloggning... Men vi får se. Jag kanske lägger upp lite bilder i morgon/ övermorgon vad det är för kläder jag fick. Ni får ha de bäst!

Kram


Snart!

Hej nu är jag här med victoria, vi har precis fixat i ordning oss. Snart ska vi äta och sen drar vi till Tyresö. Det kanske inte blir någon mer bloggning idag men vi syns!

Kram


Min drog just nu!


Kärlek till Innebandy!


Det här är mitt underbara Innebandy lag, Älskar er tjejer, glöm aldrig det!


Hemma:/

Idag stannade jag hemma från skolan... Jag mådde inte så bra, sen så sov jag nästan ingenting under natten. Ikväll får vi se om jag mår bättre annars stannar jag hemma när vi ska kolla på Marta. Just nu så ska jag kolla på reprisen av Big Brother. Vi hörs den:)

Kram!


;)

Hej! Snart ska jag gå och lägga mig är sjukt trött och haft sjuk.... Hoppas att allt blir bra imorgon, ha en bra kväll!

Kram!


Familjen annorlunda

Sha! Nu har jag precis kommit hem från träningen. Den gick helt ok. Imorgon blir det skola, om jag inte blir allt för dålig... För sen på kvällen ska jag med fotbollen och kolla på Marta. Nu ska jag gå och duscha för får inte missa familjen annorlunda;)

Kram!


Skolan:(

Snart ska jag dra till skola... Orkar verkligen inte, är sjukt trött. Jag har typ inte sovigt på hela natten, för jag är så jäkla förkyld..... Vi får se om det blir någon mer bloggning idag!

Kram!


Drawsomething


3-2

Hejsan! Nu har jag precis duschat! Matchen gick bra vi vann med 3-2. Jag gjorde 1 mål men domaren såg tydligen inte de så det blev inte mål:( men vi vann! Imorgon har vi match mot akers, hoppas på vinst.
Nu sitter jag myser i min ziperall och kollar på hockey.

Kram!


Lunch;)

Hej! Nu sitter jag här och äter lunch, Victoria kommer och hämtar mig snart. Om ni undrar varför jag inte har någon header så kommer den.

Kram


Godmorgon!

Godmorgon! Idag ska jag ju spela match, trodde den skulle vara typ 12 men den är kvart över 3. Efter matchen ska jag typ ut och träffa några, hör av mig sen.

Kram.


Bigbrother!

Hej! Hur är det med er? Själv är det bra har bara hicka just nu, lite jobbigt. Just nu kollar jag på BB, det var rätt att sipan fick lämna och nu börjar jag störa mej på Hanna r. Efter BB ska jag nog duscha och sen krypa ner i sängen och kolla på någon film. Imorgon ska jag köra match, så hör av mig efter!

Kram


Ny blogg!

Hej! Frida heter jag är 13 år och bor i Huddinge med min familj. På fritiden spelar jag innebandy, fotboll och är med mina kompisar. Ni får gärna kommentera och ställa frågor om det är något ni undrar över.

Kram! 


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0