6.00

Hej. Idag gick vi upp klockan 6.00 i finsk tid, alltså 5.00 i svensk. Idag ska vi spela två matcher vad vi vet sen får vi se.
Puss

3 matcher

Hejsan! Idag ahr vi spelat 3 matcher. Alla har vi vunnit hitils. Första matchen vann vi med 4-0, andra med 6-0 och tredje med 2-1. Jag har gjort två mål och typ 2 assist. Nu måste jag gå å äta. Puss

Next: Shopping

Moi moi! Snart snart ska vi gå ner och shoppa så hejdå!

Cumulus

Hej! Allt bra? Själv är det toppen! Idag har vi ätit god mat och haft sjukt kul tillsammans. Imorgon ska vi shoppa på morgonen och spela 3 matcher på eftermiddagen. VI kommer hem härifrån på söndag kväll. Jag sover tillsammans med Victoria och Eva. Exakt just nu kollar jag på let's dance och på Tindra som försöker härma dom. Nu ska Tindra göra ett inlägg till sin blogg så nu måste jag gå.

Btw. Ska hälsa från Tess och Victoria!


Finland

Hejsan! Nu är jag i Finland med innebandy laget. VI kom fram för ca. 2 timmar sen. Imorgon ska vi ha 3 matcher. Nu ska vi typ ut och äta så ni får ha det så bra!

Sista inlägget

Hejsan! Dagen idag har inte varit bra alls. Problem i skolan, och andra privata saker. Jag hoppas att det bler bättre senare på dagen. Men som sagt.. nu är jag hemma och kollar runt lite på datan och så packar jag lite, och sen runt hallv 1 hämtar victoria mig så åker vi till arlanda. Vi får se lite hur det blir med bloggningen. Men hoppas att ni får en bra helg. Puss!

:D

Hejsan, idag har jag varit i skolan och haft det skoj. Jag tror att jag har ätit typ 4 glassar bara i skolan idag. Efter skolan så satt jag och victoria kvar i skolan och pratade med några, sen gick vi med dom till bussen och sen gick vi hem. Snart ska jag börja byta om för jag ska på fotbolls fotografering, sen drar jag hem och packar. Imorgon så går jag i skolan till typ 12 sen drar jag hem och fixar iordning de sista och sen drar jag till Finland med mitt innebandy lag, vi kommer ha det så jävla bra! Hoppas ni får det också! PUSS!


Sovmorgon

Godmorgon! Idag ska jag inte göra så speciellt mycket. Jag ska packa till Finland och ha fotbolls fotografering med laget. Sen på fredag åker jag till Finland med innebandy laget så det kommer inte bli så bra bloggning då.
Puss!


Träning

Hejsan! Allt bra? Själv är det toppen, nu drar jag på träning så vi hörs lite senare!


Saknar


Haha!

Hittade dom här grymt söta videorna!

Jobbig dag!

Hejsan sötisar! Idag gick jag upp vid 10, då sprang jag ut och hoppade studsmatta, hihi... Efter gick jag inn och åt frukost och bytte om sen drog jag på fotbollsmatch. Det gick ju inte sådär jätte bra, vi förlora med 5-0... Efter matchen så skulle jag och min familj åka och hälsa på min farmor som var på sjukhus, men när vi kom fram hade hon tydligen åkt hem. Men problemet var då att hon hade inga pengar till taxi och inte busskort för att åka buss, för dom hade hon lämnat hemma. Hon har ingen mobil heller så vi fick inte tag i henne på något sätt. Vi åkte hem till henne och kollade om hon var hemma, men det var hon inte, vi letade på sjukhuset, men där hittade vi henne inte. Jag, jessica mamma och niclas väntade hemma hoss farmor medans pappa och  linus åkte runt och letade efter henne. Efter ca 2 timmar hittar vi henne på en stol i ett hörn på sjukhuset, hon väntade på att pappa skulle hämta henne... När hon sen kom hem sa hon att hon inte ville störa oss, det var därför hon inte lånade någon telefon och ringde oss. Konstig farmor man har, men jag älskar henne för den hon är :D
Imorgon ska jag spela fotbollsmatch mot Bagarmossen-Kärrtorp. Hoppas det går bättre än vad de gjode idag.

Nästa helg åker jag till Finland med innebandy laget på cup. Kommer därför inte bli så mycket bloggning då, men om någon vill gäst blogga så är det bara att säga till! Men vi hörs för nu ska jag äta godis!

Duschat

Hej nu har jag precis duschat. Hur är det med alla idag? Med mig är det toppen, jag har varit och tränat och sen lite senare ska jag på bio
Ed Victoria och kanske Tess, men du ska jag äta lite Puss!


Träning... Träning... Träning

Är så sjukt jävla trött! Jag tränar oftast varje dag. Idag har jag varit i skolan, sen var jag med Matilda ett tag, sen drog jag på fys. Imorgon har jag fotbollsträning. Så uppdaterar mer sen, puss


Instagram

Följ mig gärna!


Bilder från igår

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

Borta bra men hemma bäst!

Hejsan, nu har jag precis kommit hem från min fotbolls match. Innan de har jag varit hos Matilda. Fast jag har inte kunnat blogga. Vi har haft skoj! Nu ska jag gå ner och duscha och raka benen. Så ni får vänta på lite bilder och sånt!


Thai

Nu ska jag äta Thai mat!


Victoria

Hejhej Fridas blogg! Allt bra med er?! Haha jag heter Victoria och slänger in ett inlägg, sitter med Frida i bilen nu och ska åka och äta Thai mat, muuuums! Senare idag ska vi vidare till Globen, och ikväll ska vi sova över hos Matilda, girl night ;) men nu måste vi dra ha det bra sötnosar! Massa pussar från Victoria

Haha jag har inget smink på bilden ;) just sayin!


Tagga match!

Nu drar jag på match!


Godnatt

Godnatt mina söta blogg läsare! Just nu ligger jag i sängen och kollar på film, fast jag ska snart släcka efter som jag har tidig match imorgon. Men jag uppdaterar mer imorgon puss!


Träning

Hej! Just nu sitter jag och lyssnar på musik och chattar med Tess. Snart drar jag och städar globen - med innebandy laget, och sen blir det träning. Imorgon blir det ingen sovmorgon för mig, ska upp och spela fotbolls match klockan 9:45...  Men jag uppdatear mer senare!
Puss!
image description

Musik!

Hejsan! Just nu sitter jag och lyssnar på musik ute i solen... Vad gör ni en dag som dennna?

Sjukt bra låt!


Trevlig dag på sundby!

Hejsan, förlåt för jätte dålig bloggning. Har inte haft tid, ska förbättra mig! Igår var jag hemma hos Matilda. Vi gjorde inte så mycket. Sen drog jag hem och gick på träning. Idag var jag på sundby med alla 7:or vi orienterade, jag är bäst på det! Ikväll ska jag städa på Globen och SEB har jag innebandy träning. Imorgon har jag match och sen ska jag, Victoria, linnea, Vendela och My sova gods Matilda och ha det allmänt mysigt!
Puss och kram


:D

Hejsan! Just nu sitter jag framför datan och kollar lite på skolavslutnings kläder. Jag har hittat en fin och enkel klänning från Gina Tricot, sen har jag också hittat endel nödvändiga saker som kan behövas i garderoben.

Med kompisarna.

Hejsan. Nu är jag med Matilda, Linnea och Anna. Just nu gör vi inte så mycket. Ikväll ska jag städa globen. Har inte så mycket mer att säga.
Kram!

Så jävla skönt!

Hejsan. Nu har jag precis kommit hem från min match. Den gick bra! vi mötte ett taggat Huddinge, men vi var änu mer taggade. Vi vann tillslut med 3-2, fast igentligen 3-1 för domaren var lite konstig. Själv gjorde jag inga mål, jag kör utterback. Men nu hade jag tänkt att gå och duscha så ni får ha det bra!

Kul

Tripp...trapp....trull...


Match


Skola

Hej! Nu har jag precis vaknat... Är så jäkla trött. Idag slutar jag 2, så då går jag nog hem och sover innan min match. Vi möter Huddinge if.
Puss


Vad händer efter döden?

Det är en fråga jag ofta ställer mig själv, jag brukar bli liv rädd och tänka att man bara ligger ner och inte kan tänka eller någon. Det är faktiskt rätt otäckt. Jag vill veta men ändå inte... Fast Jag hoppas att man kommer typ till en ny värld eller att man blir något coolt t.ex. Något djur.
Jag brukar tänka även fast man har det svårt i livet, några går bort så måste leva klart livet. Man får ha det bra den tiden man får här på jorden. Om ni har någon tanke på vad som händer efter döden får ni gärna kommentera.
Ni får ha det bäst!


Trött

Hejsan, nu är jag väldigt trött så jag orkar inte blogga mer nu;)


7/5

Hejsan bloggen, hur är det med alla? Själv är det helt ok, har lite ont i halsen annars är det bara bra. Idag vaknade jag av att mitt alarm gick och mamma fick panik för att hon hade försovigtsig, så både hon och jag fick panik och sminkade oss så fort som vi kunde. Så nu sitter börjar om 1 Tim och 30 minuter. Det känns ju bra!

Efter skolan idag kommer jag nog inte hinna blogga, för jag ska till globen med innebandy laget och städa, och sen ska jag på fotbollsträning. Vi får se helt enkelt.

Puss och kram!


Just nu:


Godmorgon

Godmorgon sötnosar, allt bra? Själv är det bara bra. Idag ska jag inte göra så mycket, ska dra till globen och städa med innebandy laget och sen ska jag hem och plugga till mitt spanska prov. Fast nu ska jag gå ner och byta om så det kanske kommer lite bilder på min outfit lite senare.
Puss och Kram!

sant?

Skolan borde skaffa bättre skolmat , för om det är bättre mat så äter eleverna mer , om eleverna äter mer så orkar dom prestera samt koncentrera sig bättre på lektionerna , om man presterar bättre på lektionerna så får man mer kunskap och lyckas bättre på proven , om man lyckas bättre på proven så får man bättre betyg , om man får bättre betyg så får man ett bättre jobb.

De säger att han är ful, men de har inte sett honom i mina ögon.

Hej sötnosar. Just nu sitter jag faktiskt och spelar the sims och äter godis. Imorgon händer inget särskillt. Sen på måndag tillbaka till helvetet. Kommer med mer uppdatering ikväll.
Puss

Match

Hejsan! Nu har jag precis spelat match. Det gick bra vi vann med 4-0. Ikväll vet jag inte vad som kommer hända, vi får se helt enkelt.
Kram


Match

Nu drar jag på match uppdaterar mer sen
Puss;)


bitch please, you know my name, not my story


HOCKEY VM!

Hejsan, Hejsan!  Allt bra? Helt ok med mig, för er som undrar... Just nu sitter och löser grejer med älskling, och kollar på hockey vm. Imorgon har jag fotbollsmatch. Ingen aning vilka vi möter, det ända jag vet är att vi ska typ åka sjukt långt. Men nu ska jag vara lite social mot familjen.
See Yoo!

Shoo brä!

Hejsan hejsan sötnosar! Idag har jag varit i skolan, det hände inte så mycket. Ikväll vill jag ut och träffa några så vi får se hur det blir. Annars blir det hemma kväll, Bara ta det lungt och chilla. Nu tänkte jag ta en glass och kolla på film, vi hörs!


Hemma!

Hejsan hejsan! Nu har jag precis kommit hem från träningen.
Vi höres imorgon!


When u smile i smile!


Jobbar på brännan!


Together

Hejsanhejsan sötnosar! Allt bra? Själv är det perfekt! lyssnar på världens bästa musik och sitter i solen med en skål jordgubbar.. Kan inte bli bättre. ÄNTLIGEN SOMMAR! dagen har varit seeeeeg. Ikväll blir det träning, sen Bighbrother. Igår blev det ingen uppdatering... glömde att blogga. Men jag va med Victoria och Anna. Vi solade och hade det mysigt. Imorgon hade jag tänkt att åka tll grönalund. LMFAO spelar ju där i morgon kväll. Men jag orkar inte. Jag kanske ska åka med Victoria till centrum och fika och köpa lösögon fransar. men vi får se.

Seee youu!


Så sjukt bra låt.

Trååk

Hejsan! Idag har jag spelat fotbolls match som gick bra, vi vann med 4-1. Efter det har jag bara chillat. Tråkig dag... Men imorgon skola, ännu tråkigare.
Vi hörs!


RSS 2.0